Web Design

Home / Web Design

CARE SUNT PASII?

Realizare Strategie

In functie de nevoile afacerii te vom ajuta sa alegi platforma potrivita, numele de domeniu si hosting-ul. Va urma realizarea planului de desfasurare a activitatilor pe termen scurt, mediu si lung.

Realizare Design

In aceasta etapa site-ul va incepe sa capete contur. Vom construi elementele vizuale, logo-ul si banner-ele prin tehnici responsive. Toate acestea iti vor crea o imagine puternica in online.

Web Development

Vom crea site-ul tau pe o structura usor de accesat. Folosim cele mai stabile si rapide limbaje si tehnologii web. Fii sigur ca paginile se vor incarca rapid si corect indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate.

Adaugare Continut si Produse

Specialistii nostri vor adauga elementele de continut astfel incat sa fie indexate corect de motoarele de cautare. Produsele tale vor fi urcate rapid prin feed-uri.

Optimizare & Testare

Vom instala Google Analytics, Facebook Pixel si Google Tag Manager pentru a putea monitoriza si testa site-ul. Ulterior il vom optimiza pentru a iti asigura o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare si o experienta unica pentru utilizatori.

Lansare & Promovare

Specialistii nostri vor avea grija ca site-ul tau va fi publicat online si va functiona fara probleme. O afacere fara un site bine promovat, este asemanatoare cu un produs foarte bun, dar de care nu a auzit nimeni.

De ce noi?

✅Fiindca suntem constienti ca fiecare afacere este diferita. Noi nu aplicam aceleasi proceduri si metode standard pentru toti clientii, incercam sa gasim solutia optima pentru fiecare.

✅Suntem partenerul de incredere pe care te poti baza 24/7 atunci cand apar evenimente neprevazute.

✅Avem o echipa tanara de specialisti certificati Google ce se adapteaza rapid schimbarilor din online. Suntem la curent cu tot ceea ce este nou in domeniu de Marketing Online si nu numai.

✅Utilizam cele mai moderne tool-uri pentru a ne asigura ca vei atinge potentialul maxim al afacerii tale.

✅Programatorii nostri folosesc limbaje de programare stabile si sigure. Pe deasupra, folosesc cele mai noi tehnici de programare pentru a asigura performanta proiectelor noastre.

DE CE AI NEVOIE DE SERVICII PROFESIONALE DE WEB DESIGN?

Deoarece afacerea ta trebuie sa fie prezentata corect in fata utilizatorilor. Site-ul va fi rapid, sigur, usor de utilizat si va avea un design atragator si intuitiv. Utilizatorii acestuia o sa aiba experienta placuta si vor gasi informatiile usor si rapid. Vom avea grija ca afacerea ta sa fie perceputa in online ca un brand puternic si de incredere, acest lucru iti va imbunatati rezultatele si in offline.

Design Responsive

Mai mult de jumatate dintre utilizatorii de internet folosesc acum dispozitivele mobile. Apeland la servicii profesionale de web design vei primii un site web ce se va adapta automat la ecranul clientilor, creandu-le o experienta cat mai placuta.

Integrare API-uri si Module

Afacerea ta este intr-o dezvoltare continua, la fel ca si concurenta. O sa poti gestiona totul rapid si simplu. Iti vei concentra energia si resursele in alte zone ale business-ului. Integram API-urile si modulele necesare, astfel incat vei primi un sistem stabil si automatizat.

Optimizarea Ratei de Conversie

Un magazin online cu produse sau un simplu site de prezentare a serviciilor nu sunt suficiente. Pentru a atinge potentialul maxim al afacerii ai nevoie de CRO(Conversion Rate Optimization). Module precum cele de Live Chat, Newsletter, Click to Call, ProductnReview si cateva mici artificii de UX si UI iti pot dubla rata de conversie.

Monitorizarea Promovarii Online

Iti vom integra site-ul cu Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager si Facebook Pixel pentru a putea monitoriza corect campaniile de marketing online. Astfel vei sti cum sunt cheltuite bugetele, cum interactioneaza utilizatorii cu site-ul si ce strategii de promovare sa abordezi.

Cine suntem?

Suntem generatia Y, tineri talentati si motivati, dornici sa atingem cele mai bune rezultate. Suntem capabili sa observam rapid oportunitati si sa venim cu solutii inedite. Ne dorim sa performam si sa inovam continuu, de aceea suntem la curent cu toate noutatile legate de marketing, web design, ecommerce si economie. Oferim servicii de calitate la preturi decente, raportate la bugetul tau. Sustinem afacerile romanesti si ne dorim sa ajutam la cresterea mediului de business local. In noi vei gasi un partener de afaceri de incredere, datorita caruia vei obtine o crestere sustenabila si durabila.

Contacteaza-ne

Nu ezita sa ne oferi detalii despre afacerea ta, deoarece noi suntem de parere ca pentru a promova cu succes o afacere, trebuie sa o cunosti in detaliu.

CERE O OFERTA

INFORMATII DE CONTACT