Promovare Google Ads

Home / Promovare Google Ads

DE CE Google ADS?

TRAFIC TARGETAT

Afisam reclamele potrivite celor care cauta produsele si serviciile tale. Astfel, platesti doar pentru click-urile unor potentiali clienti.

DESKTOP & MOBILE

Iti afisam anunturile pe Desktop, Tableta, Smartphone, chiar si pe TV-urile de ultima generatie. Vei fi acolo unde te cauta clientii!

REMARKETING

Daca nu reusesti sa convingi clientii sa cumpere din prima... Noi iti oferim o a doua sansa. Astfel, vei reusi sa le recastigi interesul.

REZULTATE IMEDIATE

Spre deosebire de clasicele campanii de SEO, rezultatele din Google Ads apar imediat. Vei fi din prima clipa in topul cautarilor si vei inregistra rapid vanzari.

OPTIMIZARE RAPIDA

In Google Ads primesti datele in timp real si se pot face optimizari foarte rapid. Nu vei pierde niciun potential client!

RAPORTARE DETALIATA

Primesti rapoarte detaliate despre produsele profitabile si campaniile performante. Pe baza acestor informatii se pot crea strategii noi care sa iti creasca vanzarile.

Care sunt PASII?

 

Stabilim

Obiectivele, realizam strategia si facem research pentru a gasi cele mai relevante cuvinte cheie. Campaniile tale vor porni doar in momentul in care suntem siguri ca avem suficiente date despre piata in care activezi.

Setam

Campaniile incat sa respecte structura site-ului. Urmand sa le segmentam in AdGroup-uri cat mai relevante cu scopul de a avea Quality Scoruri maxime pentru cuvintele acestora. In cele din urma, realizam anunturi cat mai atractive pentru clientii potentiali.

Monitorizam

Zilnic campaniile pentru a ne asigura ca bugetul nu este cheltuit pe expresii irelevante sau care pur si simplu nu aduc rezultate. Pe deasupra, folosim scripturi ce ruleaza 24/24, astfel nu vor aparea surprize peste noapte fara a fi necesar sa oprim anunturile.

Optimizam

Conturile pentru a obtine cele mai bune rezultate cu bugetul oferit. Folosim cele mai noi practici din domeniu si profitam de experienta dobandita in urma realizarii a sute de campanii in domenii foarte diverse.

Raportam

Lunar evolutia campaniilor tale si iti oferim consultanta necesara pentru stabilirea noilor obiective. De asemenea, cautam constant oportunitati noi pentru afacerea ta si realizam strategii care sa te ajute sa profiti la maxim de ele.

De ce NOI?

 

✅Experienta noastra cu sute de campanii din domenii foarte diverse te va ajuta sa eviti greselile facute de cei care sunt abia la inceput. Pe deasupra, suntem la curent cu toate noutatile din domeniu si vei fi cu un pas inaintea concurentei.

 

✅Sinceritatea este cuvantul care ne caracterizeaza. Nu facem promisiuni bazate decat pe estimari cat mai apropiate de realitate. Fiind un domeniu atat de dinamic si volatil, te sfatuim sa inchei orice discutie cu cineva care iti face promisiuni folosind cifre exacte.

 

✅Ne implicam in afacerile clientilor nostri si ne place sa intelegem cum functioneaza pietele in care se "lupta". Ne bucuram cand le livram rezultatele dorite, confirmandu-le ca au facut alegerea potrivita.

 

✅Obtinem cele mai bune rezultate cu bugetul stabilit. Monitorizam zilnic conturile si nu vei avea suprize la finalul lunii. Stim cat de mult iti poate afecta afacerea o cheltuiala neprevazuta.

Clientii tai cauta pe prima pagina!

Iti permiti sa ramai ascuns?

CONTACTEAZA-NE

Cere o oferta