Promovare Facebook Ads

Home / Promovare Facebook Ads

DE CE Facebook ADS?

TRAFIC TARGETAT

Afisam reclamele potrivite celor care sunt interesati de produsele si serviciile tale. Vei ajunge la utilizatorii ce au cele mai mari sanse sa iti devina clienti.

DESKTOP & MOBILE

Iti afisam reclamele pe Desktop, Tableta si Smartphone. Vei fi acolo unde te cauta clientii!

REMARKETING

Daca nu reusesti sa convingi clientii sa cumpere din prima... Noi iti oferim o a doua sansa. Astfel, vei reusi sa le recastigi interesul.

PROFIT CRESCUT

Prin campaniile de Social Media afacerea ta se va bucura de un boost de trafic targetat la costuri reduse. ROAS-urile acestor campanii sunt foarte bune, iar tu vei avea un profit mai mare.

OPTIMIZARE RAPIDA

In Facebook Ads primesti datele in timp real si se pot face optimizari foarte rapid. Nu vei pierde niciun potential client!

RAPORTARE DETALIATA

Primesti rapoarte detaliate despre produsele profitabile si campaniile performante. Pe baza acestor informatii se pot crea strategii noi care sa iti creasca vanzarile.

Care sunt PASII?

 

Stabilim

Obiectivele, realizam strategia si facem research pentru a gasi cele mai relevante segmente de public. Campaniile tale vor porni doar in momentul in care suntem siguri ca avem suficiente date despre piata in care activezi.

Setam

Campaniile astfel incat sa respecte obiectivele afacerii tale. Le construim pentru a obtine rezultate cat mai exacte de la fiecare segment de public in parte. In cele din urma realizam anunturi atractive pentru clientii potentiali.

Monitorizam

Zilnic campaniile pentru a ne asigura ca bugetul este suficient in perioadele de trafic crescut si nu este cheltuit pe segmente de public neperformante.

Optimizam

Conturile pentru a obtine cele mai bune rezultate cu bugetul oferit. Folosim cele mai noi practici din domeniu si profitam de experienta dobandita in urma realizarii a sute de campanii din diverse domenii.

Raportam

Lunar evolutia campaniilor tale si iti oferim consultanta necesara pentru stabilirea noilor obiective. De asemenea, cautam constant oportunitati noi pentru afacerea ta si realizam strategii care sa te ajute sa profiti la maxim de ele.

De ce NOI?

 

✅Experienta noastra cu sute de campanii din domenii foarte diverse te va ajuta sa eviti greselile facute de cei care sunt abia la inceput. Pe deasupra, suntem la curent cu toate noutatile din domeniu si vei fi cu un pas inaintea concurentei.

 

✅Sinceritatea este cuvantul care ne caracterizeaza. Nu facem promisiuni bazate decat pe estimari cat mai apropiate de realitate. Fiind un domeniu atat de dinamic si volatil, te sfatuim sa inchei orice discutie cu cineva care iti face promisiuni folosind cifre exacte.

 

✅Ne implicam in afacerile clientilor nostri si ne place sa intelegem cum functioneaza pietele in care se "lupta". Ne bucuram cand le livram rezultatele dorite, confirmandu-le ca au facut alegerea potrivita.

 

✅Obtinem cele mai bune rezultate cu bugetul stabilit. Monitorizam zilnic conturile si nu vei avea suprize la finalul lunii. Stim cat de mult iti poate afecta afacerea o cheltuiala neprevazuta.

Afacerea ta are nevoie de un Boost?!

Noi te putem ajuta!

CONTACTEAZA-NE

Cere o oferta

INFORMATII DE CONTACT